Prof.dr.ir. J.F.G. (Sjef) Cobben

Sjef Cobben is afgestudeerd aan de TU Eindhoven, waar hij in 2007 promoveerde op het vakgebied Power Quality. Naast zijn werkzaamheden bij Alliander, is hij directeur van CO-Education, dat hij in 2008 oprichtte. Niet alleen via zijn eigen bedrijf doet Cobben aan kennisoverdracht, als universitair docent aan de TU/e werkt hij met studenten aan uiteenlopende projecten. Ook is hij lid van nationale en internationale werkgroepen, zoals NEC 64 (NEN 1010) en NEC 8 (spanningskenmerken). Cobben heeft diverse publicaties op zijn naam staan, levert bijdragen aan magazines in binnen- en buitenland en is regelmatig gastspreker op congressen. Bovendien is hij hoofdredacteur van de Kennisbanken E-Installatie, waaronder NEN 1010.

Bekijk ook de gratis video NEN 1010 van Sjef Cobben. 

Christan van Dorst

 

Manager Technical Engineering HyTEPS

Na afronding van zijn studie "Elektrical Engineering and business management" aan Avans Hogeschool, startte Christan zijn carrière bij Spie. In 2008 kwam hij in dienst bij HyTEPS. Inmiddels leidt Christan een team van hoogopgeleide engineers. Daarnaast is hij nog altijd werkzaam in het veld waardoor hij in direct contact blijft met onze relaties en de technische uitdagende projecten waar HyTEPS mee te maken heeft.

Kees Pieters

 

Lector Onderzoek Hogeschool Dirksen

Kees Pieters doet als lector aan de hogeschool Dirksen onderzoek naar onderwijs-en techonologie innovatie. Hij is tevens afstandsdocent en heeft een eenmanszaak in (embedded) softwareontwikkeling en consultancy.